Manchester Unitedin ympärillä voi tapahtua kesän aikana paljon. Uusi manageri – José Mourinho – on käytännössä vain sopimuksen vahvistamista vaille selvä (lue uutinen).

Mourinho ei vielä edes ole Unitedin palkkalistoilla, mutta siirtopekulaatiot ovat olleet jo hyvän aikaa täydessä vauhdissa. Pitkään on puhuttu, että vapaa agentti Zlatan Ibrahimovic siirtyisi Unitediin.

The Independentin tietojen mukaan Zlatanin tulo ei Mourinhon mielestä vahvistaisi hyökkäystä tarpeeksi. Lehti uutisoi, että portugalilaismanagerin ykköshankinta kesäksi olisi Karim Benzema. Kaksikko työskenteli yhdessä Real Madridissa kausina 2010-13. Tuona aikana Benzema paukutti 150 ottelussa 79 maalia ja antoi 49 maalisyöttöä.

Jos United onnistuisi hankkimaan kesän aikana sekä Zlatanin että Benzeman, Wayne Rooneyn paikka olisi jatkossa pysyvästi keskikentällä. Anthony Martial puolestaan pelaisi laidalla, ja Marcus Rashford istuisi penkillä.

The Independent osaa kertoa, että United tavoittelee hyökkääjäkaksikon lisäksi kahta topparia: Evertonin John Stonesia ja PSG:n Marquinhosia. Kolmikon yhteenlaskettu siirtosumma (Zlatanista ei tarvitsisi maksaa siirtokorvausta) voisi kohota lähelle 200:aa miljoonaa euroa.