Entisen Arsenal-puolustaja Johan Djouroun mukaan Tykkimiesten tuore hankinta Granit Xhaka muistuttaa hyvinkin paljon Italian syöttötaituri Andrea Pirloa. 23-vuotias Sveitsin maajoukkueen keskikenttäpelaaja siirtyi viime viikolla Lontooseen Borussia Mönchengladbachista.

Djourou edusti itse Arsenalia kymmenen kauden ajan vuosina 2004-2014. Sveitsiläinen kehuu erityisesti maajoukkuetoverinsa pelinlukutaitoja.

– Xhaka pystyy pelaamaan pitkiä ja tarkkoja palloja. Hän muistuttaa pelitavaltaan hiukan Pirloa. Häneltä löytyy aggressiivisuutta pärjätä Valioliigassa. Xhaka on hyvä pallon kanssa, mutta myös vahva riistoissa, Djourou kehui Sky Sportsille.

Djourou ja Xhaka ovat molemmat mukana Sveitsin kesän EM-joukkueessa. Puolustaja on myös antanut Tykkimiesten tuoreelle hankinnoille ohjeita elämään Lontoossa.

– Hän kysyi minulta paljon asioita Lontoosta ja seurasta. Minulla oli vain hyvää sanottavaa, koska koin hienoja asoita täällä. Uskon hänen saavaan nauttia hyvistä ajoista.