Manchester United on kiinnittänyt huippulupauksensa Marcus Rashfordin pitkällä neljän vuoden jatkosopimuksella. Uusi sopimus pitää 18-vuotiaan hyökkääjän Old Traffordilla vuoteen 2020 saakka. Sopimus sisältää option lisävuodesta.

– Marcus on lahjakas jalkapalloilija, jolla on paljon potentiaalia. Hän on käyttänyt mahdollisuutensa hyväksi ja sopeutunut edustusjoukkueeseen nopeasti. Rashford on oikeassa seurassa jatkaakseen kehitystään. Hän on edelleen nuori ja meidän täytyy olla kärsivällisiä. Kehityssuunta on kuitenkin oikea ja uskomme, että hänellä hieno tulevaisuus edessä, Unitedin varapuheenjohtaja Ed Woodward kommentoi seuran verkkosivuilla.

Rashford löi itsensä kevätkaudella kolmessa kuukaudessa läpi tehtyään 17 otteluun kahdeksan maalia. United-hyökkääjä on myös mukana Englannin alustavassa EM-ryhmässä.

United solmi myös yhtä pitkän jatkosopimuksen toisen nuoren pelaajansa Cameron Borthwick-Jacksonin kanssa. 19-vuotias puolustaja pelasi kuluvalla kaudella 14 ottelua Red Devilsin edustusmiehistössä.