Valioliigassa seitsemänneksi sijoittunut West Ham on etsinyt kuumeisesti uutta hyökkääjää riveihinsä. Seura on jättänyt tarjoukset Marseillen Michy Batshuayista, Lyonin Alexandre Lacazettesta ja Bournemouthin Callum Wilsonista.

Nyt listaan voidaan lisätä uusi nimi, AC Milanin Carlos Bacca. Tälläkin kerralla Hammers jäi nuolemaan näppejään, sillä italialaisseura hylkäsi West Hamin tekemän 20 miljoonan euron tarjouksen. Kolumbialaishyökkääjän agentti Sergio Barila kertoi Hammersin tekemästä tarjouksesta The Guardianin haastattelussa.

– West Hamilta tuli tarjous viime viikolla, joka hylättiin viikonlopun aikana. Meidän on siis odotettava, Barila kertoi.

Barilan mukaan Bacca on avoin siirtymään toiseen seuraan, vaikka vakuuttaakin hyökkääjän olevan onnellinen AC Milanissa. 29-vuotias hyökkääjä haluaisi kuitenkin pelata Euroopan kentillä ensi kaudella. Italialaisseura jäi Serie A:ssa vasta seitsemänneksi.

– Carlos on todella onnellinen Milanissa, koska kyseessä on erittäin iso seura, ja hän on nauttinut ajastaan siellä. Mutta joukkue ei pelaa Euroopassa ensi kaudella, ja se voi muodostua ongelmaksi, agentti muotoili.

Kolumbialaishyökkääjä teki päättyneellä kaudella 19 maalia Serie A:ssa. Bacca oli liigan kolmanneksi paras maalintekijä.

AC Milan on siirtymässä kiinalaisomistukseen. Barilan mukaan on hyvin todennäköistä, että siirtoja ei tule tapahtumaan ennen omistussuhteen vaihtumista.