Radja Nainggolan siirtyisi Romasta Chelseaan, jos siirto olisi vain Chelseasta kiinni. Pelaaja itse myönsi kysyttäessä, että Chelsean tuore manageri Antonio Conte on yrittänyt houkutella häntä Lontooseen.

– Hän (Conte) halusi minut jo silloin, kun hän oli Juven päävalmentaja. Olin jo aiemmin sanonut, etten siirtyisi Romasta Juveen, Nainggolan sanoi The Guardianin mukaan.

– Nyt hän yrittää saada minut Chelseaan. Conte on kertonut, mitä hän odottaa minulta, ja millainen pelaaja voisin olla hänen alaisuudessaan.

– En tule koskaan olemaan pelaaja, joka tekee kaudessa 20 maalia tai antaa 20 maalisyöttöä. En ole se, joka on koko ajan esillä, mutta voin olla tärkeä joukkueelle. Sellainen valmentaja, joka ymmärtää tuon asian, on minulle merkittävä.

Belgialainen Nainggolan sanoi, että myös maajoukkuekaverit Thibaut Courtois ja Eden Hazard ovat yrittäneet suostutella pelaajaa Italiasta Englantiin.

Siirron esteenä on kaksi asiaa. Ensinnäkin, Chelsea ei ole tiettävästi tarjonnut summaa, jonka Roma olisi valmis hyväksymään. Toiseksi, Nainggolan ei ole varma, haluaako hän lähteä.

– Tiedän, että Chelsea on suuri seura, mutta minun on otettava useita asioita huomioon. Ei ole helppoa jättää Italiaa 12 vuoden jälkeen.

– Sitä voi kysyä: ”Miksi ei Englantiin?” Mutta voi kysyä myös toisin päin: ”Miksi jättäisin kaiken taakseni ja mahdollisesti epäonnistuisin siellä?”

28-vuotiaan Nainggolanin otteita voi seuraavan kuukauden ajan seurata EM-kisoissa. Hän on pelannut urallaan 18 A-maaottelua ja kuuluu nyt Belgian EM-joukkueeseen.