EM-turnaus on toistaiseksi näyttäytynyt Marseillessa varsin synkkänä. Tänään on raportoitu jo kolmansista rähinöistä, joissa englantilaiskannattajat ovat olleet mukana.

Siinä missä kahdella aiemmalla kerralla englantilaiset ovat aiheuttaneet hankaluuksia, tällä kertaa tiettävästi venäläishuligaanit hyökkäsivät englantilaiskannattajien kimppuun. Poliisi joutui puuttumaan tilanteeseen kyynelkaasulla ja vesitykeillä.

Andy Lines

@andylines
Whatever disgraceful scenes happened earlier/last night this was a targeted attack by a highly organised and brutal Russian hooligan gang.

– He (venäläiset) yrittivät saada englantilaisia mukaan tappeluun, mutta kukaan ei halunnut lähteä. Sitten he jahtasivat englantilaisia joka paikkaan. Se oli kamalaa. Venäläisjengi ilmestyi sivukadulta ja käveli pääaukiolle, The Daily Mirrorin pääkisareportteri Andy Lines twiittasi.

Andy Lines

@andylines
Gang of 20 or so Russian fans all clad in black - it's all kicking off. Terrible scenes

Pidätettyjen ja loukkaantuneiden määrästä on ilmaantunut vaihtelevaa tietoa. Sky Sportsin mukaan paikallispoliisin päällikkö kertoi ranskalaismedialle, että viisi on loukkaantunut ja kuusi pidätetty. Sen sijaan La Timonen sairaalan edustaja olisi sanonut, että heillä oli käynyt paikattavana noin 20 englantilaisfania.