Ranska on karkottanut BBC:n mukaan 29 venäläishuligaania. Syynä on toistuva häiriökäyttäytyminen.

Venäläishuligaanit ovat tapelleet etenkin englantilaisten kanssa. Yhteenotoissa on loukkaantunut kymmeniä ihmisiä. Ainakin yhtä englantilaiskannattajaa hakattiin rautaputkilla päähän. Hän on tällä hetkellä koomassa (lue uutinen).

Syyttäjä Brice Robin kertoi aiemmin, että Marseilleen matkusti 150 venäläishuligaania, joiden pääasiallinen tarkoitus oli hakeutua tappeluihin (lue uutinen). Venäläisten toimintaan on myös kuulunut videoiden kuvaaminen, joita levitetään ja kommentoidaan muun muassa sosiaalisessa mediassa.

Venäläiset eivät ole olleet ainoita riehujia. Myös esimerkiksi englantilaiset ovat käyttäytyneet sikamaisesti ja jopa vaarallisesti. Toistaiseksi kuusi englantilaista on tuomittu vankeusrangaistuksiin rähinöinnistä.