A-lohkossa pelataan jo lähes veitsi kurkulla. Romania hävisi avausottelunsa Ranskalle, joten tappio tänään Sveitsiä vastaan tietäisi joukkueelle isoja ongelmia.

– Tämä on meille ja romanialaiselle jalkapallolle hyvin suuri ottelu. Tavoitteemme on päästä pudotuspeleihin, Romanian päävalmentaja Anghel Iordanescu sanoi lehdistötilaisuudessa.

Siinä missä peli on iso Romanialle, samaa voi sanoa Sveitsistä. Joukkue toki voitti avausottelussaan Albanian 1-0, mutta tappio tänään pudottaisi Sveitsin lohkokolmoseksi. Kaiken lisäksi joukkue kohtaa päätöskierroksella Ranskan.

– Romania olisi voinut voittaa Ranskan, joten meidän on parannettava Albania-ottelun heikkoa esitystämme, päävalmentaja Vladimir Petkovic sanoi.

Sveitsi edelleen Romaniaa parempi

 

Avauskierroksen Romanian odotettua paremmat otteet ja Sveitsin heikko peli Albaniaa vastaan on huomioitu kerroinasettelussa. Sveitsi ei ole enää suuri suosikki, kuten oli näiden joukkueiden voimasuhteissa ennen turnausta.

Sveitsin aikainen avausmaali Albaniaa vastaan passivoitti joukkueen eikä ryhmän todellista tasoa nähty. Joukkueiden välillä on edelleen selkeästi tasoeroa eikä yhden kierroksen tuloksiin kannata tuijottaa liikaa. Sveitsistä on nyt tarjolla hienoja kertoimia.

Kertoimet (SuperLenny)
1 3.10
x 3.00
2 2.50

Ottelut ja alkamisajat

Venäjä-Slovakia 1-2 (0-2)
Romania-Sveitsi klo 19
Ranska-Albania klo 22