Saksan suurin sanomalehti Bild tietää kertoa, ettei Leroy Sanén hankinta tule jäämään muutamasta eurosta kiinni.

Manchester Cityn manageri Pep Guardiola haluaa 20-vuotiaan laiturin joukkueeseensa ja suunnittelee nuorukaiselle merkittävää roolia taivaansinisten hyökkäyspäässä. City on Bild-lehden mukaan valmis käyttämään jopa 50 miljoonaa euroa saadakseen halumansa.

Schalken seurajohto on valmis keskustelemaan Sanén tulevaisuudesta. Gelsenkirchenissä seurapomo Christian Heidel ja valmentaja Markus Weinzierl suunnittelevat pelaajan ja hänen agenttinsa tapaamista. Seurueen on yhdessä tarkoitus arvioida nuorukaisen seuraavaa askelta.

Sané on linkitetty siirto-otsikoissa myös Manchester Unitediin. Sanén nykyinen sopimus ulottuu vuoteen 2019. Jo pari päivää sitten ehti liikkua huhua, että Saksan EM-joukkueessa oleva Sané olisi sopinut siirrosta Cityyn kisojen päätteeksi.

– Tarina ei pidä paikkaansa, mikään ei ole muuttunut Leroy Sanén suhteen, ennätti Schalken urheilutoimenjohtaja Christian Heidel rauhoitella Bildille aiemmin.

Pep Guardiolan joukkoihin on yhdistetty huhuissa myös Borussia Dortmundin hyökkääjä Pierre-Emerick Aubameyang sekä Evertonin toppari John Stones. İlkay Gündoğan ennätti jo Cityyn siirtyä Dortmundista.