Leicesterin odotetaan rahastavan pelaajillaan tänä kesänä. Yksi mahdollisista lähtijöistä on huikean kauden pelannut N’Golo Kanté.

Madridilaislehti AS:n mukaan Leicester on tarjonnut Kantéa Real Madridille. Lehden mukaan Realin toimistolla punnitaan tällä hetkellä kaupan hyviä ja huonoja puolia.

Tettävästi hyvä puoli on edullinen hinta. AS:n saamien tietojen mukaan Kanté irtoaisi Leicesteristä 25,5 miljoonalla eurolla. Toinen hyvä puoli on se, että Real ei olisi täysin Casemiron varassa, mitä tulee puolustavaan keskikenttäpelaajaan.

Toisaalta juuri Casemiro on pelaaja, jonka takia Real ei AS:n mukaan välttämättä tarvitse Kantéa. Casemiro pelasi erinomaisen kauden, eikä Kanté välttämättä ohittaisi brasilialaista nokkimisjärjestyksessä.

Vuosi sitten ranskalaisesta Caenista Leicesteriin siirtynyt Kanté pelasi päättyneellä kaudella yhtä vaille kaikki Valioliiga-ottelut. Tällä hetkellä 25-vuotias keskikentän ankkuri on Ranskan matkassa EM-kisoissa. Kanté on pelannut täydet minuutit Ranskan molemmissa otteluissa.