Eilisessä Sveitsi-Ranska-ottelussa nähtiin poikkeuksellisen monta varusterikkoa. Kaikkiaan kolmen sveitsiläispelaajan paidat repesivät, eivätkä edes kovin poikkeuksellisten tilanteiden seurauksena. Stokea seurajoukkuetasolla edustava Xherdan Shaqiri kommentoi The Guardianille asiaa hyvin kuvaavasti, viitaten paitafirmaan.

– Toivottavasti he eivät valmista kondomeita.

Arsenalissa ensi kauden aloittava keskikenttämies, jo kahdesti turnauksessa ottelun parhaaksi pelaajaksi valittu Granit Xhaka joutui vaihtamaan paitaa kahteen otteeseen. Puma, jonka valmistamissa paidoissa Sveitsi pelaa, on myös Arsenalin käyttämä paitamerkki.

Puman lisäksi ottelu aiheutti punastelua varmasti myös Adidaksen leirissä. Normaalissa pelitilanteessa nimittäin räjähti myös saksalaisen urheiluvarustejätin valmistama ottelupallo. Kyseiset pallot maksavat vähittäiskaupassa yli 130 euroa. Pallojen kanssa on ollut ongelmia myös aiemmin turnauksen aikana – Tshekin ja Kroatian välisessä ottelussa pelivälinettä vaihdettiin useampaan otteeseen.