Tshekki ja Turkki kamppailevat tänään jatkopaikasta D-lohkossa. Kummallakaan ei ole pistemenetykseen varaa.

Tshekki piti jatkohaaveensa elossa nousemalla lohkovaiheen toisella kierroksella Kroatiaa vastaan 2–2-tasapeliin. Pelillisesti Tshekki oli kuitenkin selvästi alakynnessä ja tuloksellisesti onnekas järjestyshäiriöiden sotkemassa ottelussa. Joukkue tarvitsee päätösottelusta täydet kolme pistettä, jotta jatkohaaveet pysyisivät elossa. Vaikka Kroatia niistäisikin Espanjalta pisteen, Tshekki olisi todennäköinen jatkaja parhaiden lohkokolmosten joukossa. Kapteeni Tomás Rosicky on sivussa tästä ottelusta, mikä voi vaikuttaa Tshekin pallolliseen pelaamiseen.

Turkki on ollut yksi kisojen suurimmista pettymyksistä. Kaksi tappiota ja nolla tehtyä maalia. Turkin jatkohaaveet ovat hyvin ohuet. Voittamalla Tshekin vähintään kahdella maalilla Turkki nousisi Albanian ohi lohkokolmosten vertailuissa ja näin olisi vielä mahdollista päästä jatkopeleihin.

Kumpikin joukkue tarvitsee siis voiton, Turkki jopa kahden maalin erolla. Tshekin pelityyli on luonnostaan hyökkäysvoittoinen, joten tästä pelistä voi povata viihdyttävää hyökkäävää jalkapalloa.

Molemmat joukkueet ovat pakotettuja hyökkäävään peliin ja silti kerroinasettelussa lähdetään vähämaalisesta ottelusta. Runsasmaalisuudesta palkitaan nyt ruhtinaallisilla kertoimilla.

Kertoimet (SuperLenny)

Tshekki – Turkki, 2.5 maalia
Yli 2.30
Alle 1.64

Ottelut ja alkamisajat

Pohjois-Irlanti-Saksa klo 19

Ukraina-Puola klo 19

Kroatia-Espanja klo 22

Tshekki-Turkki klo 22