West Ham valmistelee The Guardianin mukaan tarjousta Juventuksen sekä Italian hyökkääjä Simone Zazasta. Tarjouksen uskotaan olevan 30 miljoonaa euroa.

Valioliiga-seura joutuu kilpailemaan pelaajasta muun muassa Bundesliigan Wolfsburgin kanssa, joka on tehnyt pelaajasta 25 miljoonan euron tarjouksen. Juventus vaatii kuitenkin pelaajastaan 30 miljoonaa euroa.

Pelaajalla on sopimus torinolaisseuran kanssa aina vuoteen 2020 saakka, mutta seura on luopumassa pelaajasta. Päävalmentaja Massimiliano Allegri suunnittelee hyökkäyspään remonttia, kun Álvaro Morata siirtyi seurasta takaisin Real Madridiin.

West Hamin päävalmentaja Slaven Bilic, joka työskentelee ITV:llä asiantuntijana EM-kisoissa haluaa vahvistaa joukkuettaan. Joukkue voi kuitenkin joutua kilpailemaan 24-vuotiaasta Zazasta myös Leicester Cityä vastaan.

Italialaishyökkääjä irtisanoutui aiemmin tällä viikolla mahdollisista siirtohuhuista, ja kertoi samalla, että toivoo jäävänsä Italiaan.

– Minä arvion tulevaisuuttani EM-kisojen jälkeen, mutta toivon pysyväni Torinossa, Zaza sanoi.

– Olen onnellinen henkilökohtaisella tasolla, mutta en 100 prosenttisesti, koska uskon, että voin antaa enemmän. Nautin näistä EM-kisoista, olen keskittynyt, ja toivon suoriutuvani hyvin.