Belgian keskikenttäpelaaja Radja Nainggolan on hylkäämässä Chelsean tekemän rahakkaan tarjouksen. Pelaaja kertoo viihtyvänsä Italiassa. Asiasta uutisoi ESPN.

Nainggolan myönsi toimittajille puhuessaan Belgian harjoituksissa Bordeaux’ssä, että hänen agenttinsa ja seuransa ovat käyneet keskusteluja Chelsean kanssa. Keskikenttäpelaaja sanoi, että hän on luvannut Roman puheenjohtaja James Pallottalle, että hän pysyy Stadio Olimpicolla.

– Sanoin hänelle, että rakastan paikkaa missä pelaan, niin miksi en jäisi?

Chelsea-manageri Antonio Conten tiedetään olevan pelaajan ihailija, ja hän yritti hankkia Nainggolanin jo valmentaessaan Juventusta.

– Valioliiga on iso kilpailu, pidän siitä, mutta mielestäni joskus elämässä sinun täytyy tehdä valintoja, ja voin vain sanoa, että olen tyytyväinen missä olen.

Aiemmin tässä kuussa seura hylkäsi 30 miljoonan euron tarjouksen pelaajasta. Roman puheenjohtaja kertoi silloin, että Nainggolan ei ole lähdössä mihinkään.

Nainggolan teki Belgian voittomaalin, kun Belgia kukisti Ruotsin 1-0, ja eteni lohkokakkosena neljännesvälieriin. Maa kohtaa seuraavaksi Unkarin.