Borussia Dortmundin hyökkäävän keskikenttäpelaaja Henrikh Mkhitaryanin ja PSG:n jättävän Zlatan Ibrahimovićin tulo seuraan näyttää entistä todennäköisemmältä, kertoo The Guardian -lehti.

Manageri José Mourinho haluaa kaksikon Old Traffordille ennen ensimmäistä kauttaan. Mkhitaryanilla on vain vuosi sopimustaan jäljellä, mutta tähän mennessä Dortmund ei ole ollut valmis myymään pelaajaansa. Nyt ääni kellossa on alkanut muuttua.

Kun United tekee noin 37 miljoonan euron tarjouksen pelaajasta, uskotaan bundesliigaseuran nyt hyväksyvän sen. United suunnittelee armenialaiselle viiden vuoden mittaista sopimusta. Sopimus Dortmundin kanssa voi syntyä jo seuraavan seitsemän päivän aikana.

Mkhitaryan ja Zlatan kuuluvat molemmat agentti Mino Raiolan asiakkaisiin. Kun lauantaina Mkhitaryanin sopimusta puntaroitiin, käytiin myös ruotsalaisen kontrahtia uudelleen läpi. Zlatan on jo hyväksynyt palkkansa, mutta vielä hyökkääjä odottaa Mourinholta tietoa tulevasta roolistaan.

United tarjoaa Zlatanille vuoden mittaista sopimusta, jossa viikkopalkka on noin 270 000 euroa. Zlatanin odotetaan lentävän Manchesteriin heinäkuun ensimmäisellä viikolla viimeistelemään sopimus.