Spekulaatiot Englannin seuraavasta managerista ovat jo alkaneet. Listalta löytyy tuttuja nimiä, mutta valmennuskokemusta ei kaikilla kärkiehdokkailla ole niin kovin paljon kertynyt.

Englannin manageri Roy Hodgson ilmoitti tänään Islanti-tappion jälkeen eroavansa tehtävästään. Neljännesvälierätappion jälkeen Hodgsonin saldoksi jäi maajoukkueessa 56 ottelua, joissa voittoja kertyi 33. Voittoprosentti ei ole erityisen hyvä edeltäjiin verrattuna.

Hodgson ehti valmentaa Englantia neljän vuoden ajan, ja nyt spekulaatiot seuraajasta ovat jo alkaneet. Vain minuutteja Hodgsonin irtisanoutumisen jälkeen. Brittimediassa on erikseen mainittu ainakin Gareth Southgate, Gary Neville, Alan Pardew, Eddie Howe, Rafael Benitez sekä Roberto Martinez mahdollisina Hodgsonin seuraajina.

Vedonlyöntiyhtiöt povaavat samoja nimiä kärkeen, mainittujen lisäksi esiin on nostettu muun muassa Brendan Rodgers.

Vedonlyöntiyhtiöiden arvioinneissa Southgate on tässä kohtaa vahvin ehdokas Englannin manageriksi. Southgate on Englannin U21-joukkueen luotsi. Seurajoukkuekokemusta entinen puolustaja kartutti Middlesbroughin peräsimestä kausina 2006-2009. Southgate on vielä valmentajana siis varsin kokematon.