Manchester City vahvistuu australialaisella keskikenttäpelaajalla. Aaron Mooy siirtyy Man Cityyn sisarseura Melbourne City FC:stä. Australialaisseura vahvisti tiedon verkkosivuillaan.

25-vuotias Mooy vietti vuodet 2006-2010 Boltonin organisaatiossa. Englannista matka jatkui skotlantilaisen St. Mirrenin kautta Australiaan – ensin Western Sydneyyn ja kaksi vuotta sitten Melbourne Cityyn.

Viime kaudella Mooy pelasi Australian A-liigassa 24 ottelua, joissa syntyi 11 maalia ja 10 maalisyöttöä. Hänet on valittu molemmilla kausillaan Melbournen vuoden pelaajaksi. Australian maajoukkueessa Mooy on pelannut 15 ottelua.

Samalla kun Mooy siirtyy Manchesteriin, toiseen suuntaan matkaavat lainalle Luke Brattan ja Anthony Cáceres.

Toimittajan sana

Erikoinen siirto. Vaikea nähdä, että Mooy saisi Cityn keskikentällä peliaikaa. Se on toki selvää, että osittain siirrossa on kyse PR:stä. Halutaan näyttää, että sisarseura Melbourne Citystä voi päästä organisaation ykkösseura Man Cityyn. Mutta mahtaako siirrossa olla pelaajan kannalta mitään järkeä?