Tottenham ei ole luovuttanut AZ Alkmaarin Vincent Janssenin suhteen, vaikka ensimmäiset tarjoukset eivät tuottaneetkaan tulosta. Tottenham on nyt nostanut tarjoustaan hollantilaisesta hyökkääjästä. Asiasta uutisoi hollantilaislehti Algemeen Dagblad.

Uusin käänne Janssenin tavoittelussa on se, että Tottenham on tehnyt Alkmaarille pelaajasta uuden 20 miljoonan euron tarjouksen, joka vastaa seuran hintapyyntöä pelaajasta.

Janssen ei ollut tyytyväinen, kun hollantilaisseura hylkäsi ensimmäiset tarjoukset pelaajasta. Janssen ei muun muassa pelannut harjoituskauden ensimmäisessä ottelussa viime viikolla juuri tämän asian vuoksi.

Algemeen Dagbladin mukaan hollantilaishyökkääjä on ilmoittanut myös Wolfsburgille, ettei ole kiinnostunut siirtymään sinne. Pelaaja haluaa Tottenhamiin.

Janssen oli viime kaudella Hollannin liigan paras maalintekijä 27 maalillaan, ja se sai Spurs-manageri Mauricio Pochettinon kiinnostumaan pelaajasta. Tottenham haluaa miehen nopeasti itselleen. Jos raportit pelaajan siirrosta osuvat oikeaan, siirtyy Janssen Tottenhamiin vielä tämän viikon aikana.