Englannin maajoukkueen päävalmentajakilpaan on ilmoittautunut uusi peluri mukaan. The Timesin mukaan Guus Hiddink on kiinnostunut tehtävästä.

Lehden mukaan Hiddinkin piti alun perin jäädä eläkkeelle viime kauden jälkeen. 69-vuotias hollantilainen palkattiin kesken viime kauden Chelseaan José Mourinhon tilalle. Lontoolaisseura päätyi lopulta Valioliigassa 10:nneksi.

Nyt eläkemietteet ovat jossain määrin saaneet väistyä. The Timesin mukaan Englannin jalkapalloliitto FA:kin haluaisi keskustella pestistä Hiddinkin kanssa. Hiddink on tiettävästi hiljattain torjunut tarjoukset Venäjän maajoukkueelta ja kiinalaisilta sekä saudiarabialaisilta seurajoukkueilta.

Hiddink on urallaan valmentanut lukuisia seura- ja maajoukkueita. Listalta löytyvät PSV Eindhoven (kahdesti), Fenerbahce, Valencia, Hollannin maajoukkue (kahdesti), Real Madrid, Real Betis, Etelä-Korean maajoukkue, Australian maajoukkue, Venäjän maajoukkue, Chelsea (kahdesti), Turkin maajoukkue ja Anzhi.

Englannin seuraavaksi päävalmentajaksi on yhdistetty Hiddinkin lisäksi muun muassa Luiz Felipe Scolari, Laurent Blanc, Arsène Wenger, Sam Allardyce ja Gareth Southgate. Englannin U21-maajoukkuetta tällä hetkellä luotsaava Southgate on jo ilmoittanut, ettei hän halua tässä vaiheessa miesten maajoukkueen manageriksi.