Euroopan mestaruuskisoissa profiiliaan, ja oletettavasti samalla markkina-arvoaan tuntuvasti nostanut italialainen Emanuele Giaccherini olisi agenttinsa mukaan riemastunut, mikäli maajoukkueen valmennustehtävistä Chelsean manageriksi siirtyvä Antonio Conte ottaisi yhteyttä seurajoukkue-asioissa.

Conten luottomiehiin kisoissa kuuluneen hyökkääjän ura Englannin kentillä ei ottanut tuulta Sunderlandissa, jossa tämä sai peliaikaa kahden vuoden aikana vain 43 ottelussa. Viime kauden Bolognassa viettäneen Giaccherinin agentti Furio Valcareggi puhui asiakkaansa siirrosta Chelseaan ”unelmana”. Tällä hetkellä hyökkääjän kintereillä kuitenkin on vahvimmin Serie A:n Torino.

– Meillä ei ole sopimusta Torinon kanssa. Sieltä ollaan osoitettu kiinnostusta, mutta niin ollaan myös Fiorentinasta ja Bolognasta, Valcareggi sanoi La Gazzetta Dello Sportille.

– Mutta jos Chelseasta soitettaisiin, se olisi unelma.