Aston Villa on paikallislehti Birmingham Mailin mukaan vahvistumassa seuraavan 24 tunnin sisällä. Italian alle 21-vuotiaiden maajoukkuemaalivahti Pierluigi Gollini on siirtymässä seuraan vajaan viiden miljoonan euron siirtosummalla.

21-vuotias Gollini pelasi viime kaudella Serie A:n Hellas Veronassa. Seura putosi kauden päätteeksi sarjatasoa alemmaksi kuten Aston Villakin. Viime kaudella pelejä italialaisseuran maalilla kertyi 26 ottelun verran.

Aston Villan manageri Roberto Di Matteo kävi tapaamassa pelaajaa viikonloppuna hahmotellakseen seuran tulevaisuuden suunnitelmia. Lehtitietojen mukaan Gollini oli ollut keskustelusta vaikuttunut.

Italialainen on pelannut aiemmin myös Manchester Unitedin nuorisojoukkueissa vuosina 2011-14, mutta sen jälkeen maalivahti palasi kotimaahansa.

Gollini on pelannut 18 maaottelua Italian nuorisomaajoukkueissa.