Mario Balotelli olisi halukas jatkamaan uraansa Liverpoolissa, mutta hyökkääjän ura on jatkumassa muualla. Nyt nimittäin Serie A:n Sampdoria on kiinnostunut italialaisen palveluksista. Asiasta uutisoi Sky Sports.

Balotelli pelasi viime kauden lainalla AC Milanissa, mutta kausi ei mennyt odotusten mukaisesti. Pelaaja teki Serie A:ssa vain yhden maalin.

Balotellin agentti Mino Raiola on yrittänyt löytää sopivaa seuraa pelaajalleen, joka ei sovi Liverpool-manageri Jürgen Kloppin suunnitelmiin. Yhteyksiä onkin ollut Kiinaan ja Turkkiin, mutta palaaminen kotimaahan voi olla hyökkääjän todennäköisin suunta.

– Balotelli on Balotellin pahin vihollinen, Sampdorian puheenjohtaja Massimo Ferrero kertoi Corriere dello Sportille.

– Hän voisi käynnistää uransa uudelleen intohimoisessa seurassa, kuten meillä. Olen yrittänyt puhua häntä tulemaan Sampdoriaan, koska hän on loistava lahjakkuus.

Viime kaudet ovat olleet Balotellille hyvin vaikeita. 25-vuotias hyökkääjä ei mahtunut tänä vuonna Italian EM-joukkueeseen. Maaotteluita miehelle on kuitenkin kertynyt jo 33, joissa italialainen on viimeistellyt 13 maalia.