Manchester City tarjosi Juventuksen ja Italian luottopuolustaja Leonardo Bonuccista aikaisemmin 45 miljoonaa euroa. Se ei torinolaisseuralle kuitenkaan kelvannut. Nyt City harkitsee tarjouksen nostamista ennätyslukemiin, kertoo The Guardian.

City suunnittelee tarjoavansa Bonuccista 60 miljoonaa euroa. Se oli summa, joka olisi kautta aikojen kovin puolustajasta maksettu siirtokorvaus.

Uusi City-manageri Pep Guardiola on aiemmin kertonut, että italialaispuolustaja on yksi hänen suosikkipelaajistaan. Ei ole tämänkään takia ihme, että hän haluaa tuoda pelaajan Cityyn.

Juventus ei haluaisi luopua pelaajastaan, mutta 60 miljoonan euron tarjous alkaa liikkumaan siinä rajoilla, olisiko seuran jo kannattavaa luopua pelaajastaan. Ainakin on varmaa, ettei tuon kokoista summaa niin vain hylätä.

Bonucci olisi tärkeä vahvistus Cityn puolustuslinjaan. Italialainen toisi joukkueeseen teknistä osaamista sekä kokemusta.

Manchesterilaisilla on pelipaikalle kyllä pelaajia, mutta kyse on laadusta ja suoristusvarmuudesta. Joukkueen kapteeni Vincent Kompany on jatkuvasti sairastuvalla, eikä belgialaisen varaan voida laskea. Martín Demichelis puolestaan jatkaa pelejään uusissa maisemissa, eikä argentiinalaiselle olisi muutenkaan ollut enää käyttöä. 25-vuotias Eliaquim Mangala on puolestaan ollut suuri pettymys sen jälkeen, kun pelaaja saapui seuraan suurin odotuksin FC Portosta.

Argentiinalainen Nicolás Otamendi on puolestaan varmasti toinen aloittavista toppareista Citizensin puolustuksessa. Sitten löytyy vielä Belgian maajoukkuepuolustaja Jason Denayer. 21-vuotias puolustaja on lupaava ja katsomaton kortti. Pelaaja on viettänyt viimeiset vuodet lainasopimuksilla muualla. Viime kausi meni Turkin liigan Galatasarayssa.