Chelsea ei ole onnistunut kesän siirtoikkunassa kaappaamaan haluamiaan pelaajia. Viimeisimpänä AS Roman keskikenttämies Radja Nainggolan on kertonut haluavansa pysyä Italiassa Chelsean kosiskeluista huolimatta. Asiasta uutisoi Independent.

28-vuotias pelaaja on ollut Antonio Conten hankintalistalla pitkään. Roman urheilutoimenjohtaja Walter Sabatini lensi viime kuun vaiheessa Lontooseen keskustellakseen pelaajan mahdollisesta siirrosta.

Nainggolan allekirjoitti roomalaisseuran kanssa uuden sopimuksen viime vuonna. Sopimus pitää miehen seurassa vuoteen 2020 saakka. Pelaajan loistavat otteet ovat kuitenkin saaneet eurooppalaisseurat kiinnostumaan pelaajasta.

– Tapasin Sabatinin ja kaikki meni hyvin. Minä pysyn Roomassa, Nainggolan kertoi torstai-aamuna medialle.

Nainggolan pelasi viime kaudella AS Roman paidassa 42 ottelua, joissa syntyi kuusi maalia. Roma sijoittui Serie A:ssa kolmanneksi heti Napolin ja mestari Juventuksen jälkeen.

Belgialainen on pelannut Serie A:ssa vuodesta 2010 lähtien edustaen ensin Gagliaria, jonka jälkeen pelaaja siirtyi AS Romaan. Nainggolan on pelannut myös Belgian maajoukkueessa 24 ottelua, joissa on syntynyt kuusi maalia. Keskikenttämies oli Belgian näkyvimpiä pelaajia tämän vuoden EM-kilpailuissa.