Liverpool-manageri Jürgen Klopp on saksalaislehti Bildin mukaan halukas tuomaan Jakub Błaszczykowskin Anfieldille. Pelaaja vietti viime kauden lainalla Serie A:n Fiorentinassa.

30-vuotias Puolan maajoukkuepelaaja pelasi Kloppin alaisuudessa kuusi kautta Dortmundissa. Sen aikana puolalainen voitti muun muassa kaksi kertaa Bundesliigan, sekä pääsi vuonna 2013 Mestarien liigan finaaliin.

Dortmundin urheilupuolenjohtaja Michael Zorcin mielestä pelaaja ei kuitenkaan ole lähdössä minnekään. Seura on jo menettänyt tärkeitä pelaajia, eikä halua menettää puolalaista, jolla on vielä kaksi vuotta sopimusta jäljellä seuran kanssa.

– Kuba (Blaszczykowski) on BVB:n pelaaja, Zorc kommentoi tilannetta Bildille.

Jos niin kuitenkin kävisi, että Dortmund-laituri Blaszczykowski siirtyisi Liverpooliin, voisi pelaaja olla riskialtis hankinta Kloppilta, koska puolalainen on kärsinyt pahoista loukkaantumisista.

Saksalaismanageri haluaa uudistaa joukkuettaan ennen kauden alkua ja etsii seuraan mahdollisia vahvistuksia. Tänä kesänä seura on saanut hankittua Southamptonista Sadio Manén sekä Mainzista Loris Kariusin.

30-vuotias laituri pelasi viime kaudella Fiorentinassa vain 15 ottelua, mutta oli hyvin näkyvillä jalkapallon EM-kilpailuissa. Blaszczykowski pelasi Puolan jokaisessa viidessä ottelussa ja viimeisteli kaksi maalia.

Puolan maajoukkueessa laituri on pelannut 84 ottelua ja tehnyt niissä 18 maalia.