Liverpool on portugalilaissanomalehti O Jogon mukaan kiinnostunut Benfican Anderson Taliscasta. Sanomalehden mukaan FA olisi vastaanottanut pyynnön brasilialaispelaajan työluvasta.

22-vuotias Talisca pystyy pelaamaan hyökkääjänä sekä hyökkäävänä keskikenttäpelaajana. Viimeisen kahden kauden aikana lupaava brassi on viimeistellyt Benficassa 76 ottelussa 20 maalia. Pelaajan palveluksista on aiemmin ollut kiinnostunut myös Chelsea ja Arsenal.

Brasilialainen ei ole kuitenkaan ainut pelaaja, jonka perässä Liverpool on lähiaikoina ollut. Paikallislehti Liverpool Echon mukaan Puolan maajoukkuepelaaja Piotr Zielinski kiinnosti seuraa, mutta Udinese on ilmoittanut puolalaiselle, ettei Liverpool ole enää pelaajasta kiinnostunut.

Napolin uskotaan tehneen hyväksytyn tarjouksen 22-vuotiaasta Zielenskistä, joka edelleen elättelee toiveitaan siirtymisestään Anfieldille. Keskikenttäpelaaja on jopa poseerannut kuvissa Liverpoolin replica-paita yllään. Paidan selässä oli myös pelaajan oma nimi.

Zielinski on pelannut viimeiset kaksi kautta lainasopimuksella Empolissa Udinesesta.