Manchester United on lehtitietojen mukaan melko lähellä Paul Pogban hankkimista. Huomiota on herättänyt etenkin kauppahinta, jonka uskotaan nousevan jopa 120 miljoonaan euroon.

– Jos olisin Manchester Unitedin omistaja, olisin hyvin loukkaantunut siitä, että päästimme hänet ilmaiseksi pois, ja nyt meidän on maksettava 120 miljoonaa euroa saadaksemme hänet takaisin, Harry Redknapp sanoi Betsafelle.

– En pitäisi siitä. Luulen, että ylpeyteni estäisi minua peluuttamasta 120 miljoonan pelaajaa, kun kerta annoimme hänet aiemmin pois.

Redknappin mukaan Tottenhamissa pelaava 20-vuotias Dele Alli olisi Unitedilta Pogbaa parempi hankinta.

– Hän (Pogba) on erinomainen pelaaja, siitä ei ole epäilystäkään. Mutta en vaihtaisi häntä Dele Alliin. Jos minulta kysyttäisiin, kumman ottaisin, Dele Allin vai Pogban, ottaisin Dele Allin.

”120 miljoonan arvoinen? Ei todellakaan”

Kritiikkiä tuli myös Stan Collymorelta. Entisen Liverpoolin ja Aston Villan hyökkääjän mukaan Unitedin olisi syytä käyttää 120 miljoonaa euroa paremmin.

– Hän (Pogba) on modernin keskikenttäpelaajan ruumiillistuma: atleettinen, peittää hyvin alueita, on taktisesti valveutunut. Mutta että 120 miljoonan euron arvoinen? Ei todellakaan, Collymore kirjoittaa Sunday Mirrorin kolumnissaan.

– Jos totta puhutaan, hän ei ole mielestäni edes 85 tai 90 miljoonan euron arvoinen. Fiksumpi liike (José) Mourinholta olisi hankkia kaksi muuta Ranskan EM-joukkueen keskikenttäpelaajaa – N’Golo Kanté ja Dimitri Payet.

– Kanté olisi parempi hankinta siinä mielessä, miten hän rikkoo vastustajan peliä. Ja jos hankkisi sekä Kantén että Payet’n, rahaa jäisi vielä sellaiset 25 tai 50 miljoonaa muihin hankintoihin.