Manchester United on toistaiseksi ollut ahkera ostaja kesän siirtomarkkinoilla. Seuraan ovat jo siirtyneet Eric Bailly, Henrikh Mkhitarjan ja Zlatan Ibrahimovic. Ovi käy loppukesän aikana todennäköisesti myös toiseen suuntaan.

Sky Sportsin tietojen mukaan manageri José Mourinho aikoo luopua Tyler Blackettista ja Guillermo Varelasta. Kumpikaan ei tällä hetkellä harjoittele edustusjoukkueen mukana, mikä viittaa melko vahvasti myyntiaikeisiin.

22-vuotias Blackett pelasi viime kauden lainalla Celticissä. Topparille kertyi pelejä vain kahdeksan. Oikeana pakkina operoiva Varela pelasi Unitedissa, mutta edustusjoukkueen otteluita tuli vyölle vain 11.

Siinä missä Blackett ja Varela ovat todennäköisesti lähdössä, Skyn tietojen mukaan Mourinho on kiinnostunut nostamaan nuorista pelaajista Axel Tuanzeben ja Timothy Fosu-Mensahin vahvemmin edustusjoukkueeseen.

18-vuotias Fosu-Mensah teki tietyllä tapaa läpimurtonsa viime kaudella. Hän sai Valioliigassa ja FA Cupissa vastuuta yhteensä 10 ottelussa – niin oikeana pakkina, vasempana pakkina, topparina kuin keskikentän pohjalla. Tuanzebe on Fosu-Mensahin ikätoveri. Topparina operoiva englantilainen ei ole toistaiseksi esiintynyt Unitedin ykkösjoukkueessa.