Mestaruussarja sai eilen yhden suomalaisen lisää, kun Anssi Jaakkola siirtyi eteläafrikkalaisseura Ajax Cape Townista (lue uutinen tästä). Kaksivuotisen sopimuksen Royalsin kanssa solminut kemiläinen liittyi jo mukaan Royalsin harjoitusleirille.

Jaakkola aikookin tavoitella välittömästi ykkösvahdin paikkaa. Readingin maalia vartioi tällä hetkellä entinen Wigan-vahti Ali Al-Habsi.

– On mukavaa olla taas Euroopassa ja Britanniassa. Tunnen Al-Habsin ja näin hänen pelaavan Wiganissa Valioliigaa. Hän on loistava maalivahti ja tulen yrittämään parhaani syrjäyttääkseni hänet avauksesta, Jaakkola julisti seuran verkkosivuilla julkaistussa haastattelussa.

Jaakkola pelasi aiemmin Iso-Britanniassa Skotlannin liigaa Kilmarnockin riveissä. Maalivahdin vyöltä löytyy myös yksi ottelu Huuhkajien väreissä.