Chelsea-manageri Antonio Conte seurasi tarkkaan 23-vuotiaan Joao Márion esityksiä jalkapallon EM-kilpailuissa. Näyttöjen pohjalta seura valmistelee keskikenttäpelaajasta 40 miljoonan euron tarjousta, kertoo portugalilaislehti O Jogo.

Portugalilainen on pelannut koko uransa kotimaassaan, ja tällä hetkellä pelaaja edustaa Sporting Lissabonia, jossa 23-vuotias pelasi viime kaudella 33 ottelua.

Chelsea on kuumeisesti etsinyt joukkueeseen vahvistuksia kesän siirtoikkunassa ilman tuloksia, kun muun muassa Leonardo Bonuccin ja Radja Nainggolanin hankinnat ovat epäonnistuneet.

Mário on pelannut kaikissa Portugalin ikäkausimaajoukkueissa, minkä lisäksi pelaajasta on tullut Portugalin A-maajoukkueen avainpelaajia. EM-kisoissa portugalilainen pelasi jokaisessa seitsemässä ottelussa, joista kuudessa Mário oli avauskokoonpanossa.