West Bromwich etsii siirtomarkkinoilta vasenta laitapuolustajaa, ja uskoo ratkaisun löytyvän Leicesteristä. WBA on nimittäin The Telegraphin mukaan tehnyt Leicesterin 23-vuotiaasta Jeffrey Schluppista 11 miljoonan euron tarjouksen.

Ghanan maajoukkuepuolustaja on Leicesterin kasvatti. Ykkösjoukkueessa Schlupp on pelannut 122 ottelua, joissa on syntynyt 10 maalia. Viime kaudella vasemmalla laidalla viihtyvä Schlupp pelasi 24 Valioliiga-ottelua.

WBA on aiemmin kesällä napannut erittäin lupaavan laitahyökkääjä Matt Phillipsin QPR:stä, ja nyt seuran manageri Tony Pulis etsii vasenta laitapuolustajaa, johon hän on kaavaillut Schluppia.

Ghanalaisen puolustajan viime vuonna uusittu sopimus Leicesterin kanssa on voimassa kesään 2019 saakka.

Ghanan maajoukkueessa Schlupp on pelannut 13 ottelua, joissa on syntynyt yksi osuma.