Sunderland-manageri Sam Allardycea pidetään vahvimpana ehdokkaana Englannin peräsimeen Roy Hodgsonin seuraajaksi. Hodgson erosi tehtävästään EM-kisojen neljännesvälieristä putoamisen jälkeen.

Ipswich-luotsi Mick McCarthy uskoo Allardycen tai Hullin Steve Brucen olevan täydellinen valinta tehtävään. 57-vuotias McCarthy valmensi itse Irlannin maajoukkuetta vuosina 1996-2002.

61-vuoden ikäinen Allardyce on puolestaan on luotsannut 25-vuotisen valmentajanuransa aikana aiemmin Boltonia, West Hamia ja Notts Countya. Viime kaudella ”Big Sam” auttoi Sunderlandia säilyttämään sarjapaikkansa.

– Sam on vain ollut erinomainen. En osaa sanoa paljon hän on voittanut. Sarjanousuja ja liigapaikan säilyttämisiä. Hän saa pelaajistaan parhaan irti. He nousevat sarjaportaan ylös, säilyvät liigassa tai sekoittavat pakkaa muulla tavalla, McCarthy kehui East Anglian Daily Timesille.

– Sam leimataan usein pitkän pallon pelistään. Minulle kuitenkin kyse on voitoista. Mielestäni Sam pelaa parempaa jalkapalloa, jos hänellä on paremmat pelaajat käytössään. Jos hän saa kaikesta parhaan irti, niin miksei. Sama pätee Bruceen.