Liverpool on etsinyt kesän aikana vahvistusta keskikentälleen. Nyt seura onkin The Times –lehden mukaan valmis hankkimaan keskikenttämies Georginio Wijnaldumin riveihinsä.

25-vuotiaasta Newcastlen keskikenttämiehestä on tullut manageri Jürgen Kloppin tavoitehankinta sen jälkeen, kun Piotr Zielenskin ja Mahmoud Dahoudin siirrot tiettävästi kariutuivat.

Hollannin maajoukkuemies viimeisteli viime kaudella Valioliigassa 11 maalia ja antoi viisi maalisyöttöä, joka ei kuitenkaan auttanut seuraa pelastumaan tippumiselta.

Liverpool ja Newcastle neuvottelevat pelaajan hinnasta, mutta on selvää, että mahdollinen siirtosumma on 18-24 miljoonan euron välillä. Newcastle-manageri Rafa Benítezin joukot yrittävät hinnoitella pelaajansa hinnan korkeaksi, mutta Liverpool on luottavainen siirron tapahtumisen suhteen.

Klopp on kiinnittänyt huomionsa pelaajan ennakkoluulottomaan hyökkäyspelaamiseen sekä monipuolisuuteen. Pelaaja pystyy pelaamaan keskikentällä niin hyökkäävässä kuin puolustavassa roolissa, minkä lisäksi myös laidalla.

Wijnaldum edusti urallaan PSV:tä ennen saapumistaan Newcastleen vuonna 2015. Hollannin maajoukkueessa pelejä on kertynyt tilille jo 30, joissa on syntynyt kuusi maalia.