West Ham vaikutti jo kertaalleen olevan hyvin lähellä hyökkääjä Carlos Baccan kiinnittämistä AC Milanista. Seurat pääsivät jo yhteisymmärrykseen siirtosummasta, mutta henkilökohtaiset neuvottelut kolumbialaisen kanssa kariutuivat. Tämän ymmärretään etsivän Mestarien liigaa pelaavaa seuraa. Ainakin Atlético Madrid, Paris Saint-Germain ja Arsenal ollaan mainittu vaihtoehtoina.

Aiemmin tämän siirtoikkunan aikana Hammers on tehnyt tarjoukset myös Michy Batshuayista, Alexandre Lacazettesta ja Christian Bentekestä, tuloksetta. Nyt tähtäin on käännetty takaisin seuran jo aiemmin tavoittelemaan Wissam Ben Yedderiin Ranskan liigan Toulousesta.

17 liigamaalia viime kaudella iskenyt Ben Yedder oli West Hamin tavoittelun kohteena jo tammikuun siirtoikkunassa. Nyt myös Leicester on kiinnostunut pelaajan palveluksista. Hän oli kesäkuussa jo lähellä siirtoa La Ligan Sevillaan, jonka uusi valmentaja Jorge Sampaoli kuitenkin lopulta päätti olla saattamatta kauppaa loppuun.

Monta koukkua vesille heittäneen West Hamin hyökkääjistössä virta on toistaiseksi vienyt toiseen suuntaan. Diafra Sakhon siirtyminen toisaalle on hyvin todennäköistä, ja mikäli Ben Yedder -kauppa toteutuu, pidetään myös mahdollisena että seura myy Enner Valencian. Ainakin Italian liigan Lazio ja Valioliiga-kilpailija Swansea ovat kiinnostuneita Equadorilaisen hankinnasta riveihinsä.