Stoke Cityn kannattajat saavat huokaista helpotuksesta. Pottersin apuvalmentaja Mark Bowenin mukaan seuran kapteenin Ryan Shawcrossin viimeisimmässä selkävammassa ei ole kyse mistään vakavasta.

28-vuotias Shawcross joutui jättämään väliin lauantain harjoitusottelun Burton Albionia vastaan. Englantilaistoppari loukkaantui peliä edeltäneissä harjoituksissa. Shawcrossilta jäänyt viimeisen kahden kauden aikana paljon pelejä väliin selkävaivojen vuoksi.

– Olimme luonnollisesti alkuun huolissamme, mutta tällä ei ole mitään tekemistä hänen vanhan vammansa kanssa. Kun hän putosi maihin tuumimme, että ”Mistä h*lvetistä on nyt kyse?” Kyseessä oli kuitenkin vain pieni tälli selkään ja hänen pitäisi pystyä harjoittelemaan, Bowen kommentoi BBC:lle.

Shawcrossilta jäi viime kaudella ensimmäiset kuukaudet väliin selkävamman vuoksi. Kolme kuukautta paluunsa jälkeen puolustaja loukkaantui uudelleen yhdeksäksi otteluksi, mutta pelasi kauden viimeiset kuusi peliä.

Nyt Shawcrossin pitäisi olla Bowenin mukaan jo lauantaina pelikunnossa.

– Uskomme hänen pelaavan lauantaina Prestonia vastaan.