Viime viikolla levisi laajalti huhuja, joiden mukaan Arsenal olisi tarjoamassa Olivier Giroudia Napoliin osana Gonzalo Higuiainin hankintaa italialaisseurasta. Ranskalaishyökkääjän agentti Michael Manuello kiistää yksiselitteisesti nämä puheet.

-En tiedä mistä nämä jutut ovat peräisin. Emme ole koskaan keskustelleet Napolin kanssa, eikä ole olemassa ketään minun yläpuolellani olevaa toimijaa, joka voisi niin tehdä. Haluamme tehdä tämän selväksi.

Oletettavaa on, että Arsenal haluaa hankkija hyökkääjän nimenomaan tukemaan Giroudia. Esimerkki tällaisesta akselista nähtiin Euroopan mestaruuskisoissa, joissa Arsenal-kärki toimi loistavasti yhdessä Antoine Griezmannin kanssa. Kisojen parhaaksi pelaajaksi valittu Atlético Madrid -hyökkääjä jakoi myös itse tunnustusta tutkaparilleen kisojen aikana.

Manuello on samoilla linjoilla.

-Tarvitaan aina kaksi kärkeä, ja valitettavasti Arsenalin kannalta Danny Welbeck ei ole pitkiin aikoihin käytettävissä. Kun pelaaja pelaa isossa joukkueessa, hänen on luontevaa kohdata kovaa kilpailua.

Gunnersiin siirtohuhuissa yhdistetyn, Inter Milan -kapteeni Mauro Icardin agenttina toimiva Wanda Nara, joka on myös pelaajan vaimo, on italalaisen Corriere dello Sportin mukaan tänään Lontoossa neuvottelemassa hyökkääjän mahdollisesta siirrosta Tykkimiehiin.

Lähde: The Guardian