Arsenaliin yhdistetty Borussia Dortmundin puolustaja Matthias Ginter on näillä näkymin jäämässä nykyiseen seuraansa. 22-vuotias Saksan maajoukkuetoppari jätettiin ulos kesän EM-joukkueesta, mutta hänestä kaavaillaan seuratasolla paikkajaa Bayern Müncheniin siirtyneelle Mats Hummelssille.

Ginter ei matkustanut muun joukkueen mukana tulehduksen vuoksi Kiinaan, mikä herätti kysymyksiä puolustajan tilanteesta. Dortmundin puheenjohtaja Thomas Tuchel kuitenkin ilmoittaa, ettei saksalainen ole myynnissä.

– Ginterin kohdalla kaikki on jo sanottu. Saksalaiset seurat haluavat hänet ja nyt myös englantilaiset. En tiedä onko kaikki totta, vai onko kyse vain huhuista. Olemme kuitenkin tehneet selväksi, että Ginter on meidän pelaajamme ja hän pysyy meillä, Tuchel jyrähti Sky Sportsille.

Ginter pelasi viime kaudella 25 sarjaottelua Dortmundin kokoonpanossa. Puolustaja teki myös kolme maalia ja keräsi neljä maalisyöttöä.