David Moyes vahvistettiin lauantaina aamupäivästä Sam Allardycen korvaajaksi Sunderlandin managerina (lue uutinen tästä). Skotti on ollut viime vuoden lopusta saakka ilman töitä saatuaan potkut Real Sociedadista. Huhtikuussa 2014 Moyes sai kenkää Manchester Unitedista.

Moyes seurasi jo lauantaina katsomosta Sunderlandin harjoitusottelun Rotherdamia vastaan. Black Catsin maalivahti Vito Mannone toivookin joukkueen sopeutuvan nopeasti entisen Everton-luotsin pelitapaan.

– Saimme jälleen hyvän ja kokeneen managerin, joka tietää mitä tekee. Moyes tuntee Valioliigan, mikä on tärkeintä. Toivottavasti opimme tuntemaan hänet mahdollisimman pian. Yritämme sopeutua mahdollisimman nopeasti hänen pelisysteemiinsä, Mannone tuumi Sky Sportsin haastattelussa.

Moyes teki Sunderlandin kanssa neljän vuoden sopimuksen. Skotista odotetaan pitkäaikaista manageria Stadium Of Lightille.