Manchester Cityn uusi päävalmentaja Pep Guardiola laittaa seurassa asioita uuteen uskoon. Manageri on puolustaja Gaël Clichyn mukaan asettanut tiukan kuntoiluohjelman, jota pelaajien on noudatettava. Asiasta uutisoi The Independent.

Ruokavalio on hyvin tärkeässä osassa ammattiurheilijan elämää ja se on sanomattakin selvää. Guardiola on kuitenkin kieltänyt muun muassa pizzan syömisen pelaajiltaan kokonaan. Espanjalaisluotsi haluaa huomioida pienetkin yksityiskohdat joukkueen arjessa.

– Esimerkiksi kuulet usein managerien kertovan terveyden olevan tärkeää, mutta hänen kanssaan, jos olet ylipainoinen, et harjoittele joukkueen kanssa. Tämä on ensimmäinen asia, jota kuulet paljon, mutta omalta osaltani ensimmäinen kerta, kun manageri on todella tehnyt sen, Clichy kertoi.

– Meillä on muutamia pelaajia, jotka eivät ole vielä harjoitelleet joukkueen mukana.

– Kaikki nämä yksityiskohdat eivät aio tehdä meistä Valioliigan, Mestarien liiga, FA Cupin tai Liigacupin voittajia, mutta aiomme mennä oikeaan suuntaan.

Ranskalaispuolustaja kertoo myös Guardiolassa olevan yhtäläisyyksiä manageri Arséne Wengerin kanssa, mutta toisaalta myös eroavaisuuksiakin löytyy paljon.