Portugalin ja Sporting Lissabonin keskikenttämies Joao Mário on ollut vahvasti huhuttuna Valioliigaan kesän aikana. Nyt pelaajan agentti on vahvistanut, että Liverpool on jättänyt pelaajasta tarjouksen viime viikolla. Asiasta uutisoi Sky Sports.

Liverpool-manageri Jürgen Klopp on edelleen kiinnostunut vahvistamaan joukkuettaan ennen Valioliiga-kauden alkua. Sky Sportsin tietojen mukaan seuran pitää maksaa portugalilaisesta vähintään noin 42 miljoonaa euroa tuodakseen pelaajan Anfieldille.

Mário on pelannut urallaan seuratasolla ainoastaan kotimaassaan. Viime vuonna vasemmalla laidalla viilettävä mies pelasi 33 ottelua Sporting Lissabonissa viimeistellen niissä kuusi maalia.

Portugalin maajoukkueessa Máriolle on kertynyt 18 ottelua. 23-vuotias pelaaja oli mukana myös tämän vuoden EM-kilpailuissa ja pelasi hyvän ottelun muun muassa finaalissa.