Puolan EM-joukkueesta tuttu Bartosz Kaputska toivoo siirtonsa Leicesteriin toteutuvan mahdollisimman pian. 19-vuotias Cracovian hyökkäävä keskikenttäpelaaja ihastutti taidoillaan Ranskassa ensimmäisessä arvoturnauksessaan ja teki voittomaalin Pohjois-Irlantia vastaan.

Kaputska on herättänyt kiinnostusta myös Saksassa ja Englannissa. Puolalainen on kuitenkin ainakin omasta mielestään löytänyt valintansa.

– Kyllä, kaikista tarjoajista Leicester halusi minut eniten. Claudio Ranierin kiinnostus vaikutti paljon. Hän halusi minun liittyvän joukkueeseen. En siirry Leicesteriin vain nimen tai Valioliiga-mestaruuden vuoksi. Uskon saavani siellä hyvän mahdollisuuden runsaaseen peliaikaan, Kaputska tuumaili puolalaismedia Telewizja Polskan haastattelussa.

Kaputska teki kahden vuoden aikana Cracovian riveissä 59 otteluun kuusi maalia.