Hull Cityn tilanne pelaajamarkkinoilla on kenties hieman yllättävä. Seura ei ole hankkinut kesän aikana yhtään vahvistusta. Sone Aluko ja Ryan Taylor on heivattu pois, ja nyt on lähdössä Mohamed Diamé.

Sky Sportsin tietojen mukaan Newcastle on aktivoinut Diamén 4,5 miljoonan punnan (5,3 miljoonaa euroa) suuruisen ulosostopykälän. Lääkärintarkastus suoritetaan tiettävästi tänään.

29-vuotias Diamé siirtyi Hulliin kaksi vuotta sitten West Hamista. Viime kaudella senegalilainen oli Tiikereiden ykkösvaihtoehto kymppipaikalle. Diamé pelasi Mestaruussarjassa 41 ottelua ja iski tehot 10+4. Hän sijoittui joukkkueen sisäisissä tilastoissa toiseksi sekä maaleissa että pisteissä. Kirsikaksi kakun päälle Diamé täräytti nousukarsintafinaalissa voitto-osuman, joka takasi Hullille paikan Valioliigaan.

Hullin haasteet kauteen valmistautumisessa ulottuvat myös valmennuspuolelle. Manageri Steve Bruce erosi hiljattain. Syynä oli tiettävästi nimenomaan seuran saamattomuus pelaajamarkkinoilla. Tällä hetkellä joukkueella ei ole manageria.