Valioliiga pyörähtää puolentoista viikon päästä täydellä vauhdilla käyntiin. Tällä kaudella televisioinnista vastaa Viasat, joka on koonnut Euroopan huippusarjoista ja Mestarien liigasta jokaisen jalkapallon ystävin suosikkipaketin.

Tänään suomalaiset Valioliiga-fanit saivat lisää hyviä uutisia, kun suosikkiselostaja Tuomas Virkkunen siirtyy kanavan leipiin jalkapallotiimiin. Valioliigan lisäksi Virkkusen voidaan odottaa selostavan myös itselleen rakasta Espanjan La Ligaa ja Mestarien liigaa.

Odotan alkavaa kautta enemmän kuin ehkä mitään aiempaa kautta omalla urallani. Urheiluoikeuksien paketti on aivan mieletön ja lisäksi tiimi ympärillä tuntuu timanttisen kovalta, Virkkunen kehui Viasatin tiedotteessa.

Myös Valioliigan studiotiimiin liittyy mukaan tuttu ammattilainen Tuomas Tahvanainen. Tahvanainen työskenteli useamman vuoden ensin Canal +:n ja myöhemmin Valioliigan studioisäntänä.

Valioliigan lisäksi Viasatilla nähdään ensi kaudella englantilaista jalkapalloa Mestaruussarjan ja FA Cupin muodossa. Lisäksi kanavilla ja Viaplay-palvelussa näkyvät muun muassa Mestarien liiga, La Liga, Serie A ja uutuutena Ranskan Ligue 1.