Wayne Rooneyn ura on siinä pisteessä, että miehelle järjestetään testimonial-ottelu. Manchester Unitedin hyökkääjä antoi ottelun alla omilla verkkosivuillaan haastattelun, jossa häneltä kysyttiin erilaisia muistoja uran varrelta.

Eräs kysymys koski Rooneyn vastustajia. Englantilaisen piti nimetä paras maalivahti, puolustaja, keskikenttäpelaaja ja hyökkääjä, joita vastaan hän on uransa aikana pelannut.

– Heitä on ollut niin monta vuosien varrella, Rooney aloitti.

– Paras maalivahti, jota vastaan olen pelannut, on Iker Casillas. Hän on voittanut kaiken, mitä voi voittaa. Hän on yksi kaikkien aikojen parhaista maalivahdeista.

Kovimman puolustajan Rooney kohtaa tälläkin kaudella.

– Paras puolustaja on todennäköisesti John Terry. Hän lukee peliä erittäin hyvin, hän on fyysinen ja todella kova vastustaja.

Keskikentän ja hyökkäyspään parhaat vastustajat löytyvät Barcelonasta.

– Keskikenttäpelaajista sanoisin, että Xavi (on kovin). Häneltä löytyy kaikkea. Erinomainen syöttötaito, pelinäkemys, luovuus ja johtajuus.

– Paras hyökkääjä on Lionel Messi. Mielestäni hän on kaikkien aikojen paras pelaaja. Minulla on ollut kunnia olla samalla kentällä hänen kanssaan.

Rooneyn testimonial pelataan tänään. Vastaan asettuu 30-vuotiaan kasvattajaseura Everton. Rooney on pelannut Unitedissa jo 520 ottelua ja tehnyt 245 maalia.