Sunderlandissa testijaksolla ovat tällä hetkellä Charles N’Zogbia sekä Steven Pienaar, jotka etsivät uutta seuraa. Asiasta uutisoi Sky Sports.

30-vuotias N´Zogbia on pelannut vuodesta 2011 lähtien Aston Villassa, mutta on jatkamassa uraansa uusien haasteiden parissa. Sky Sportsin tietojen mukaan laituri hakee testijakson kautta sopimusta Sunderlandiin. Ranskalaislaituri pelasi viime kaudella Valioliigassa vain 41 minuuttia.

34-vuotias Pienaar on sen sijaan pelannut viimeiset neljä kautta Evertonissa. Pelaaja ilmoitti jo aiemmin, ettei ole jatkamassa uraansa seurassa ja hakee näin ollen uutta seuraa. Loukkaantumisista kärsinyt eteläafrikkalainen Pienaar pelasi viime kaudella vain neljässä Valioliiga-ottelussa. Yhdessäkään pelissä mies ei ollut Evertonin avauskokoonpanossa.

Seuran tuore manageri David Moyes on tiettävästi kiinnostunut myös Man Unitedin Marouane Fellainista sekä Adnan Januzaj’sta (lue uutinen).