West Ham esiintyi voitokkaasti ensimmäistä kertaa uudella kotikentällään Lontoon Olympiastadionilla. Seura kaatoi Eurooppa-liigan karsinnoissa slovenialaisen Domzalen 3-0 ja eteni viimeiselle karsintakierrokselle.

Otteluun lähdettiin mielenkiintoisista lähtökohdista, kun uuden stadionin lisäksi Domzale oli voittanut ensimmäisen osan kotonaan 2-1.

Ensimmäisellä puoliajalla West Ham sai kaivatut maalit tehtyä, kun keskikenttäpelaaja Cheikhou Kouyaté osui kahdesti. Seuralla oli myös mahdollisuus lisäosumiin, mutta näissä numeroissa lähdettiin tauolle. Toisella jaksolla viimeisen naulan slovenialaisjoukkueen arkkuun löi 81. minuutilla West Hamin tuore hankinta Sofiane Feghouli. Näin ollen seura jatkaa otteluparista jatkoon yhteismaalein 5-2.

West Hamin seuraava karsintavastus selviää perjantaina kello 14 alkavassa arvonnassa.