Àngel Rangel on solminut vuoden jatkosopimuksen pitkäaikaisen seuransa Swansean kanssa. 33-vuotiaan espanjalaispuolustajan uusi sopimus kestää kesään 2018 saakka.

– Kaikki tietävät millainen suhde minulla on seuraan ja heillä on minuun. Tämä on nyt kotini ja sopimukseni päätyttyä olen ollut 11 vuotta täällä. Minulla on walesilainen perhe ja tunnen kaupungin ja maan nykyään. Uskon pysyväni täällä myös tulevaisuudessa, Rangel kehui Swansean verkkosivuilla.

Rangel saapui Swanseaan vuonna 2007 Terrassasta. Laitapuolustaja pelasi seitsemällä ensimmäisellä kaudellaan yli 30 peliä Joutsenien paidassa. Viime kaudella kilpailua tuli aiheuttamaan Kyle Naughton ja peliaika väheni yhdeksään otteluun.

– Viime kaudella en pelannut niin paljoa alkuun, mutta toisella puoliskolla pääsin hyvin mukaan auttamaan meitä säilymään liigassa. Se oli hienoa, Rangel lisäsi.

Rangel koki ensimmäisinä vuosinaan Swansean nousun Ykkösliigasta Valioliigaan. Laitapuolustaja on pelannut kokonaisuudessaan 306 sarjaottelua Joutsenissa.