West Ham avasi uuden stadioninsa virallisesti sunnuntaina, kun se kohtasi Betway Cupin ottelussa Italian mestarijoukkue Juventuksen. Hammers nousi tasatilanteeseen kahden maalin tappioasemasta, mutta hävisi lopulta 2-3. Ottelun voittomaalin iski viisi minuuttia ennen täyttä aikaa Euroopan mestaruuskisoissa Italian antisankarina esiintynyt Simone Zaza.

Hieman hämmentävästi London Stadiumiksi nimetyllä areenalla ottelua seurasi lähes 54 000 katsojaa. Joukkueensa tappiosta huolimatta West Hamin manageri Slaven Bilic näki ottelussa hyvää.

-Se oli hyvä testi meille. Aloitimme lepsusti. Saimme pallon tolppaan ensimmäisen vartin jälkeen, mutta Juventus on huipputason joukkue – jos heille antaa vähänkään tilaa, he kyllä käyttävät sen. Olimme tietysti kolme päivää edellisen pelin jälkeen hieman väsyneitä, mutta huonon alun jälkeen pääsimme kiinni oikeasta rytmistä.

Kovan vireen pre-seasonilla löytänyt Andy Carrol teki molemmat Hammersin maalit.

-Ottelun edetessä saimme aggressiivisesta pelityylistä kiinni, ja teimme pelin Juventukselle huomattavasti vaikeammaksi. Andy teki hänelle tyypilliset maalit. Ne olivat tietenkin meille hyvin tärkeitä, ja hän on meille kaiken kaikkiaan mahtava pelaaja. Lopussa laitoin kentälle nuoria pelaajia loukkaantumisten välttämiseksi. Ajattelimme että peli päättyy tasan, mutta päästimme vielä liian helpon maalin. Ottelu oli kuitenkin hyvää harjoitusta meille, ja oli mahtavaa nähdä kannattajiemme täyttävän stadionin.

Lähde: West Ham