Arsenalin 21-vuotias hyökkääjä Serge Gnabry on aloittanut urakkansa Saksan olympiakisajoukkueessa todella mallikkaasti; kahdessa ottelussa on syntynyt jo kolme maalia. Joukkueen valmentaja Horst Hrubesch on syystäkin tyytyväinen, mutta ärsyyntynyt siitä ettei Gnabrylle tunnu löytyvän peliaikaa seurajoukkueessaan.

Nuori saksalainen teki debyyttinsä Gunnersin edustusmiehistössä jo vuonna 2012, mutta Valioliigassa esiintymisiä on kertynyt yhteensä vasta yhdeksän. Viime kaudella Gnabry oli lainalla West Bromwichissa, jossa peliaikaa kertyi vain 12 minuuttia.

Hrubesch peräänkuuluttaakin lisää peliaikaa tehomiehelleen myös seuratasolla.

-Hän on näyttänyt kaikille, mihin pystyy. Olen ärsyyntynyt siitä, ettei hänelle tunnu löytyvän luottamusta seuraltaan, valmentaja kertoi saksalaiselle Sport1:lle.

Kehuja löytyy myös maajoukkuetovereilta. Viime vuonna maailmanmestaruuden Die Mannchaftin kanssa voittanut Borussia Dortmundin puolustaja Matthias Ginter on yksi arvostajista.

-Hän on meidän pelastajamme.

Gnabryn sopimus Arsenalin kanssa umpeutuu alkamaisillaan olevan kauden lopussa.