West Ham United on tehnyt uuden hankinnan puolustuspäähänsä. 22-vuotias ranskalainen Arthur Masuaku on tehnyt Ironsin kanssa nelivuotisen sopimuksen.

Lillessä syntynyt pakki on nuoresta iästään huolimatta ehtinyt pelata jo yli 100 aikuisten tason ottelua, joista 12 Mestarien liigassa. Hän siirtyy Itä-Lontooseen Kreikan Superliigan Olympiakosista.

-Tämä on minulle suuri kunnia. Keskustelimme agenttini kanssa useista vaihtoehdoista, mutta kun kuulin West Hamin kiinnostuksesta, en epäröinyt hetkeäkään. Mietin matkalla tänne, miten uskomatonta on päästä pelaamaan Dimitri Payetin kaltaisten nimien kanssa, Masuaku sanoo Hammersin sivustolla.

Laitapuolustajana viihtyvä Masuaku vietti koulupoikana neljä kautta RC Lensissa, ennen kuin siirtyi Valenciennesiin 14-vuotiaana, vuonna 2008. Useampi maanosan suurseura osoitti kiinnostusta pakkiin kun tämä oli 20-vuotias, ja lopulta osoitteeksi muotoutui Olympiakos. Entinen Ranskan alle 19-vuotiaitten maajoukkuepelaaja pääsi välittömästi kreikkalaisseuran avauskooonpanoon, ja pelasi debyyttikaudellaan sen väreissä 40 ottelua.